За Нас

Нашите предимства

Счетоводна къща - счетоводител

Със счетоводни услуги и консултации извършваме от 1990г. Като счетоводна къща сме на пазара от 1995г. Одит и одиторски услуги извършваме от 2007г.

Да си счетоводител е една от най-отговорните, трудни и престижни професии. Работата на счетоводителят е да обработва и класифицира огромен обем информация и да намери най-подходящата форма да представи тази информация в удобен вид на нейните потребители – както ръководни служители, финансови институции, инвеститори, статистически и данъчни органи така и на потребители за които да не е необходимо да имат финансово образование за да се ориентират . Отговорността, която се възлага върху счетоводителите е голяма, една тяхна грешка може да доведе до неправилно взето управленско решение, до понижаване на доверието, до данъчни загуби и санкции. Всичко това прави професията изключително трудна, изискваща високо образование и професионален опит. Счетоводителят е един от малкото хора длъжен да познава в детайли бизнеса и да е запознат с всички негови особености. В България счетоводителят се сблъсква с непрекъснато променяща се нормативна уредба. Счетоводителя спестява на управленския екип много усилия и загубено време за следене на законови промени и борба с бюрокрацията. Много често той е длъжен да се занимава с дейности, които са извън обхвата на класическите представи за професията му.

Предоставяйки своите счетоводни и одит услуги, ние освобождаваме клиентите си от поддържане на отдел „Счетоводство” и отдел ТРЗ със съответните заплати и осигуровки, наемане на допълнителен специализиран персонал, закупуване на скъпо струващ счетоводен софтуер и съответната му годишна поддръжка, канцеларски,телефонни и други разходи свързани с поддръжката на работните места.

Новини


    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/jkbnxnuw/public_html/admin/system/db.php:4 Stack trace: #0 /home/jkbnxnuw/public_html/news_.php(6): ret_link() #1 /home/jkbnxnuw/public_html/about.php(49): include('/home/jkbnxnuw/...') #2 {main} thrown in /home/jkbnxnuw/public_html/admin/system/db.php on line 4